Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

ДискусијаЗапочнато одОдговорипоследна порака
ПРОМЕНА на ТЕРМИН за испити ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, мар 20 2019, 1:48
РАСПОРЕД за МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, мар 20 2019, 1:24
Основите на невропсихологијата - Гостинско предавање Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
вто, мар 12 2019, 9:25
Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
чет, фев 21 2019, 12:04
Економски факултет - распоред на часови Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, фев 18 2019, 9:40
Факултет за психологија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
саб, фев 16 2019, 6:10
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
саб, фев 16 2019, 12:38
ПРИЈАВА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
пет, фев 15 2019, 11:46
Материјали за конференција во Софија Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
пет, фев 15 2019, 11:45
Политики и институции на ЕУ Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
пон, фев 11 2019, 9:52
Меѓународна конференција во Софија за вработените на МИТ Универзитет бесплатно учество Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
нед, фев 10 2019, 5:23
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за Архитектура Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
саб, фев 9 2019, 8:43
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за психологија - ДОПОЛНЕТ Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, фев 8 2019, 1:24
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за МЕНАЏМЕНТ НА ЕКОЛОШКИ РЕСУРСИ - зимски семестар 2018/2019 Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пет, фев 8 2019, 11:37
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА ПНМОД Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пет, фев 8 2019, 10:59
Понуди за студентски екскурзии Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
чет, фев 7 2019, 1:24
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
чет, фев 7 2019, 11:09
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, фев 5 2019, 10:22
Презентација на понуди за студентски екскурзии Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
чет, јан 31 2019, 6:07
ФМЕР - Распоред за 2 колоквиум и декемвриска испитна сесија Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, дек 18 2018, 1:38
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пон, дек 17 2018, 10:42
ПОКАНА за ПРОЕКЦИЈА на ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
чет, дек 6 2018, 7:11
РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
чет, ное 22 2018, 12:22
ФБН ПРВ КОЛОКВИУМ зимски сем 2018/2019 Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пет, ное 16 2018, 8:40
Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица Слика од Мирослав Пендароски Мирослав Пендароски 0 Мирослав Пендароски
сре, ное 14 2018, 3:57
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
нед, окт 28 2018, 11:33
Електронски сметки Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
сре, окт 24 2018, 9:47
МЕР - Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, окт 19 2018, 2:07
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, окт 19 2018, 11:08
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, окт 19 2018, 11:00
Психологија - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
вто, окт 16 2018, 10:10
Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
вто, окт 16 2018, 8:06
Резултати од полагање септемвриска сесија 2018 по предметот Статистика Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:28
Резултати од полагања септемвриска сесија 2018 по предметот Сметководство Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:27
Резултати од полагање Септемвриска сесија 2018 по предметот математика Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:27
Резултати од полагање по предметот Математика септемвриска сесија 2018 Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:25
Резултати од полагања Компјутерско право септември 2018 Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:25
Резултати од полагање по предметот ИСКР септемвриска сесија 2018 Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:24
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОЛАГАЊА ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2018 Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:22
Известување за запишување на зимскиот семестар во академската 2018/2019 година Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
чет, сеп 13 2018, 6:35
Нов термин - Септемвриска сесија 2018 Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
чет, сеп 6 2018, 10:22
СООПШТЕНИЕ за СТУДЕНТИТЕ од ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, сеп 5 2018, 6:38
Измена во распоредот на факутетот за архитектура Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
нед, сеп 2 2018, 3:28
Распоред на испити за септемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, авг 31 2018, 11:49
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, јул 3 2018, 11:38
Распоред на испити за јулска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, јул 3 2018, 11:36
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јун 25 2018, 4:57
Годишна изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јун 25 2018, 9:56
Известување за испитите по германски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 20 2018, 12:32
Известување за испитите кај проф. д-р Марула Николоска Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јун 18 2018, 11:48
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, јун 14 2018, 7:42
Промена на термин за испит по англиски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 28 2018, 11:02
Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, мај 24 2018, 1:22
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, мај 23 2018, 2:08
Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, мај 23 2018, 2:07
Известување за апсолвентска вечер Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, мај 17 2018, 10:02
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, мај 9 2018, 9:48
Известување за предавање и работилница Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мај 7 2018, 1:38
Известување за студентите на Факултетот за архитектура Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мај 7 2018, 12:20
Известување за фотографирање на апсолвенти Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, мај 4 2018, 12:04
Известување за термини за предавања кај проф. д-р Маријан Стевановски Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, апр 30 2018, 2:41
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, апр 20 2018, 11:59
Гостинско предавање на тема „РЕЛИГИЈАТА И МЕДИУМИТЕ ВО ОПШТЕСТВО НА ПОСТ-ВИСТИНА: ПАТЕШЕСТВИЕ НА ЕДЕН BBC НОВИНАР“ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, апр 13 2018, 9:38
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, апр 4 2018, 11:02
Известување за студентска посета за студентите од Факултет за еколошки ресурси Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мар 26 2018, 12:21
Известување за гостинско предавање Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мар 26 2018, 11:06
Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мар 26 2018, 11:05
Известување за гостинско предавање на Факултет за безбедносни науки Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
нед, мар 11 2018, 10:06
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мар 5 2018, 2:04
Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, мар 1 2018, 10:24
Студентската посета на Народната банка на Република Македонија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, фев 27 2018, 2:24
Покана за предавање - „Појавни форми и безбедносни ризици на високо-технолошкиот криминал“ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, фев 26 2018, 9:45
Известување за практична настава за студентите од Факултет за безбедносни науки Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, фев 22 2018, 11:00
Ревидиран распоред на часови за летнииот семестар во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, фев 19 2018, 12:10
Посета на Илегалната Оружарница од НОВ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, фев 16 2018, 11:14
Трансфер на студенти Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, фев 12 2018, 1:45
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, фев 2 2018, 1:06
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јан 29 2018, 11:34
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
саб, дек 23 2017, 7:12
Распоред за декемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, дек 22 2017, 9:02
Експертско предавање: Надлежности на Царинската Управа на РМ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, дек 15 2017, 10:27
Предавање на тема: Љубов и партнерски односи Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, дек 11 2017, 11:07
Посета на Македонска берза Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, ное 27 2017, 12:48
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, ное 27 2017, 12:48
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар за академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, ное 10 2017, 1:58
Известување за промена во термин за предавања за студентите од прва година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, ное 6 2017, 12:21
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, окт 31 2017, 12:41
Известување за студентите од прва година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, окт 26 2017, 1:21
Распоред за октомвриска испитна сесија - 2017/2018 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, окт 24 2017, 1:57
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, сеп 5 2017, 8:05
Известување за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, авг 9 2017, 10:11
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, јул 4 2017, 12:34
Известување за термин во јунска сесија кај проф. д-р Роза Крстеска Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, јун 28 2017, 2:18
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, јун 21 2017, 9:21
Известување за заверка на семестар Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, јун 9 2017, 12:15
ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТСКИ ПРОЕКТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРХИТЕКТУРА Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, јун 8 2017, 10:56
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, мај 25 2017, 10:29
Распоред за втора колквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, мај 23 2017, 12:53
Распоред за мајска испитна сесија за Факултет за архитектура Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мај 22 2017, 2:28
Гостинско предавање: Психологијата во социјалната работа - теоретско наследство или инспирација Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мај 22 2017, 10:08
Распоред за колоквиумска недела за Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија и Факултет за архитектура Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, мај 19 2017, 1:48
Награда од 1000 долари на конкурс за најдобар есеј Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, мај 16 2017, 11:17
Известување за практична работа во Народна Банка на Република Македонија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, апр 28 2017, 10:32
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, апр 24 2017, 10:26
Известување за одржување работилница Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, апр 10 2017, 9:54
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, апр 3 2017, 1:56
Распоред на испити во мартовската испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, мар 23 2017, 2:39
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мар 13 2017, 9:15
Гостинско предавање на тема „Социјално претприемништво“ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, фев 27 2017, 10:49
Известување за почеток на летниот семестар во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, фев 8 2017, 2:04
Известување за термин за испит Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, фев 1 2017, 2:52
Распоред на испити во февруарската испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јан 30 2017, 12:55
Известување за сите студенти на Факултетот за психологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, јан 26 2017, 10:15
Активности на МИТ Универзитет во месец јануари, 2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, дек 30 2016, 10:56
Распоред за втора колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, дек 22 2016, 5:01
Распоред на испити во декемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, дек 22 2016, 5:00
Гостинско предавање на МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, дек 19 2016, 3:54
Професионално гостување на Факултетот за психологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, дек 14 2016, 2:02
Известување за посета на Центарот за управување со кризи за студентите од II (втора) година од Факултетот за безбедносни науки Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, дек 9 2016, 10:24
Покана за работилница на тема: „Кажи и НЕ на корупцијата - секое НЕ се брои!“ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, дек 5 2016, 1:32
Предавање - клиничка настава: Полиграф Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, дек 5 2016, 9:33
Предавање - клиничка настава: Форензичка ентомологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, дек 2 2016, 5:23
Покана за младинска дебата Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, ное 24 2016, 7:39
Предавање на тема: Нуклеарното разоружување во мултиполарниот свет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, ное 23 2016, 9:33
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, ное 18 2016, 6:31
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, ное 14 2016, 12:26
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, ное 9 2016, 11:17
Гостинско предавање на Факултет за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 1 2016, 12:01
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, окт 25 2016, 10:24
Известување Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, сеп 27 2016, 7:27
Известување за студентите на Факултет за психологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, сеп 7 2016, 2:24
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, сеп 2 2016, 1:38
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, авг 18 2016, 11:20
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2015/2016 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јул 4 2016, 11:18
Известување за свечено доделување на дипломи Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, јун 27 2016, 11:17
Известување за одржување презентација од страна на Израелската школа за пилоти Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, јун 16 2016, 1:12
Ревидиран распоред за јунска испитна сесија во летниот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, јун 10 2016, 12:06
Известување за пракса за студентите од Факултетот за безбедносни науки Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, јун 2 2016, 12:13
Распоред на колоквиумите во втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
чет, мај 26 2016, 11:20
Распоред за мајска испитна сесија (25.5. - 31.5.) во академската 2015/2016 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, мај 20 2016, 2:25
Известување за одржување на втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 16 2016, 2:10
Покана за предавање на тема: Нуклеарното разоружување во мултиполарниот свет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, мај 10 2016, 12:26
Експертско предавање на тема: Придонесот на АРМ во мировните мисии Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, мај 9 2016, 1:28
Известување за термини за одржување испити кај проф. д-р Марула Николоска Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, апр 27 2016, 11:35
Распоредот за априлската испитна сесија (25.4. - 28.4.2016 година) во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 21 2016, 2:03
Известување за одржување гостинско предавање Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, апр 20 2016, 10:17
Студентски конкурс Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, апр 12 2016, 10:43
Известување за сите апсолвенти при МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пон, апр 4 2016, 11:20
Распоред на колоквиумите во првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мар 31 2016, 2:27
Распоред за мартовска испитна сесија (28.3. - 1.4.2016 година) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 28 2016, 12:00
Распоред на часови за летниот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пон, фев 29 2016, 2:31
Распоред за февруарската испитна сесија во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јан 29 2016, 12:38
Распоред за јануарска испитна сесија во академската 2015/2016 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, јан 15 2016, 2:24
Известување за активности во текот на зимскиот распуст Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 23 2015, 2:13
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 18 2015, 1:27
Известување за одржување мотивирачки форум за претприемачи „Побрзо, повисоко, помоќно“ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 17 2015, 9:41
Распоред за декемвриска испитна сесија (18.12. - 24.12.2015 год.) во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 16 2015, 2:27
Прва конференција за неуспесите на успешните – iFail Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 7 2015, 12:25
Центар за квалитет и развој на кариера на Саем за вработување Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 30 2015, 2:16
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 27 2015, 12:52
Оглас за учество во проект „Интер-етнички дијалог и соработка помеѓу младите во Македонија” Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 26 2015, 9:42
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедносни науки Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 26 2015, 9:41
Предметни програми со литература на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 23 2015, 10:32
Анкетен прашалник Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 19 2015, 2:15
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 19 2015, 11:43
Работилница на тема „Сообраќајната култура кај младите“ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 17 2015, 10:57
Известување за експертско предавање на амбасадорот на Руската Федерација, Олег Шчербак Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 16 2015, 2:28
Бизнис предизвик! Слика од Сања Николиќ Сања Николиќ 0 Сања Николиќ
пет, ное 13 2015, 6:25
Распоред за прва колоквиумска недела во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 5 2015, 3:21
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 22 2015, 11:45
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2015/2016 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 22 2015, 11:39
Известување за експертско предавање на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 16 2015, 2:51
Известување за студентите од прва година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 6 2015, 2:04
Известување за сите студенти Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 1 2015, 2:42
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 27 2015, 2:33
Известување за трансакциски сметки на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 20 2015, 1:40
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 20 2015, 11:07
Повик за одржување на Европски младински парламент во Ерменија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, авг 19 2015, 10:54
Повик за Евро-атлански камп REACT 2015, Црна Гора Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јул 8 2015, 12:10
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јул 2 2015, 12:52
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 19 2015, 2:27
Известување за САЕМ ЗА ЧИСТА ЕНЕРГИЈА за студентите на Факутлет за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 10 2015, 9:44
Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 28 2015, 2:13
„Денешната геополитика и Балканот, со посебен осврт на психолошките аспекти“ Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пон, мај 25 2015, 4:55
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 22 2015, 2:31
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 21 2015, 9:32
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 21 2015, 9:25
Известување за семинар за студентите на Факутлет за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 18 2015, 2:28
Известување за експертско предавање на Факултет за менаџмент на туризам Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 18 2015, 2:15
Покана за Кампања Младите за ЕУ: ЕУ Ѕвезди Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 18 2015, 11:48
Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 15 2015, 5:32
На кафе во Ли со професорите од МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 11 2015, 2:01
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 11 2015, 2:01
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 11 2015, 2:01
Известување за распоред на групи по предметот Казнено процесно право Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, мај 9 2015, 10:37
Работилници на МАКЕДОНИЈА ЕКСПОРТ Kонсалтинг - летен семестар 2014-2015 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 6 2015, 2:11
ЖАЛНА ВЕСТ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 4 2015, 2:12
Известување за можност за пракса во Македонија-Експорт Konsalting Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 30 2015, 11:11
Известување за активности по предметот Казнено процесно право Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 30 2015, 9:20
Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 27 2015, 12:59
Известување за можност за пракса во Народна Банка на Р. Македонија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 24 2015, 2:23
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 24 2015, 2:19
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 9 2015, 12:59
Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 2 2015, 11:35
Moodle kulkanıcı adları veya şıfre Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пон, мар 30 2015, 11:03
Гостинско предавање на Јужноафриканецот Michael Tellinger Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, мар 28 2015, 4:41
Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 27 2015, 2:00
Информација за одржување на гостинско предавање – Психолошка работилница Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 17 2015, 12:56
Известување за експертско предавање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 16 2015, 2:24
Информација за Гостинско предавање - Психолошка работилница Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 9 2015, 2:15
Распоред на часови за летниот семестар во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 9 2015, 2:14
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 11 2015, 1:10
Продолжување на рокот за пријавување испити и заверка на семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 6 2015, 12:40
Известување за студентите на насоката Безбедност и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 6 2015, 12:40
ONEMLI DUYURU Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, фев 5 2015, 2:38
Дополнително известување за втора колоквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јан 13 2015, 10:38
Распоред за втора колоквиумска недела во зимскиот семестар во академскатаа 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јан 8 2015, 12:10
СРЕЌНА НОВА 2015 ГОДИНА Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 26 2014, 12:26
Известување за неработни денови Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 26 2014, 12:16
Модел за насловна страница на семинарски труд Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 26 2014, 12:11
Известување за предавање на Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 22 2014, 1:32
Распоред за декемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 22 2014, 12:10
Moodle egitimi Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пон, дек 15 2014, 2:42
Известување за предавање на Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 15 2014, 12:55
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 4 2014, 12:09
Известување за предавање на Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 1 2014, 12:19
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 24 2014, 5:12
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 21 2014, 12:23
Известување за ненавремена уплата Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 17 2014, 1:39
Подесувања за moodle! Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, ное 14 2014, 2:01
Известување за презентација на проектот е-ENGAGЕMENT Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 13 2014, 10:55
Protokol değişikliği Üsküp-MİT Üniversitesi'nin vize ve sinavlar için almiş olduğu kararlar Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 11 2014, 12:20
Протокол – правила за полагање на колоквуми и испити на МИТ Универзитет Скопје Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 10 2014, 2:07
Известување за предавање на Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 7 2014, 1:40
Известување за предавање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 27 2014, 7:04
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 21 2014, 2:51
Јавна трибина за странски студенти во Македонија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 21 2014, 10:11
Известување за студентите од Факулктет за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 20 2014, 2:49
Известување за предавање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, окт 18 2014, 9:36
Известување за мал фудбал Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 17 2014, 12:18
Известување за свечено доделување на индекси на новозапишани студенти во академската 2014/2015 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 10 2014, 2:53
Известување за Свечен академски час Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 2 2014, 1:40
Известување за гостување на д-р Сем Вакнин во рамките на МИТ Факултет за психологија Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, сеп 19 2014, 8:06
Нови можности за идните студенти!!! Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, сеп 4 2014, 12:57
Подесувања на МИТ Серверите Слика од Арменд Салиу Арменд Салиу 0 Арменд Салиу
чет, сеп 4 2014, 1:40
Распоред за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, авг 27 2014, 5:01
Известување за упис на зимски семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јул 10 2014, 1:45
Распоред за полагање во јулска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 26 2014, 2:57
Известување за студентите од Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 17 2014, 2:41
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, јун 11 2014, 11:00
Известување за полагање на Факултетот за архитектура во јунска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 10 2014, 6:59
Известување за доделување на дипломи Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 10 2014, 11:46
Распоред за полагање во јунска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 5 2014, 3:13
Повик за Евро-атлански камп REACT 2014, Андрејевица, Црна Гора Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 4 2014, 12:37
Известување од МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 27 2014, 11:12
Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 15 2014, 10:13
Распоред за полагање во мајска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 13 2014, 2:21
Известување за одржување на изложба од работилницата Up-cycling Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 9 2014, 10:51
Известување за одржување на работилница Up-cycling Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 6 2014, 9:56
Известување за одржување предавање на Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 30 2014, 2:21
Известување за одржување на работилница Up-cycling Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 28 2014, 12:01
Распоред за полагање во априлска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 23 2014, 3:04
Известување за можност за вршење практична работа во Народна банка на Р. Македонија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 14 2014, 10:07
Известување за одржување на обуки во соработка со Агенцијата за вработување Тренквалдер Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 9 2014, 3:01
Известување за одржување презентација на Еду Картичка Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 3 2014, 2:01
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 3 2014, 9:39
Известување за правила за полагање колоквиуми и испити Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 1 2014, 11:11
Распоред за полагање во мартовска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мар 27 2014, 2:28
Известување за одржување клиничка настава Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 17 2014, 10:39
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 17 2014, 10:19
Известување за сите апсолвенти Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 14 2014, 2:09
Makedonca dili öğretimi için duyuru Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 14 2014, 2:05
Известување за настава по македонски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 14 2014, 2:03
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 14 2014, 1:42
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 3 2014, 2:13
Потсетување за термини во месец јануари, 2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јан 21 2014, 11:09
Известување за одржување летна школа во ЦЕРН Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јан 3 2014, 12:35
СРЕЌНА НОВА 2014 ГОДИНА Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 27 2013, 10:37
Известување за термини во месец јануари, академска 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 27 2013, 10:34
Известување за одржување предавање на Факултетот за менаџмент на туризам Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 19 2013, 2:53
Распоред на испити за декемвриска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 19 2013, 2:34
Распоред за втора колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 19 2013, 2:16
Известување за термини во месец декември, академска 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 18 2013, 12:29
Известување за одржување на работилница на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 11 2013, 1:50
Известување за одржување на предавање од невладината организација Slow food Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 11 2013, 12:34
Анкетен прашалник Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 5 2013, 12:24
Известување за ненавремена уплата Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 2 2013, 2:57
Известување за посета на Македонска берза на хартии од вредност Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 2 2013, 2:50
Известување за сите студенти Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 28 2013, 10:39
Обуки за Проектен менаџмент и Комуникациски вештини Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 28 2013, 10:38
Известување за одржување на обуки во соработка со Младите можат Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 26 2013, 9:26
Јавен повик за доставување на пријави за избор на „Најдобар млад научник“ за 2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 22 2013, 1:42
Распоред на испити за ноемвриска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 21 2013, 11:13
Известување за одржување на обуки во рамки на МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 18 2013, 9:01
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 15 2013, 1:29
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 12 2013, 11:11
Bildiri Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 11 2013, 2:51
Известување за одржување на промоција Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
нед, ное 10 2013, 2:19
Известување за термини во месец ноември, академска 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 8 2013, 10:02
Конкурс за Еразмус мобилност Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, ное 6 2013, 12:42
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 4 2013, 1:16
Распоред за прва колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 31 2013, 2:51
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, окт 26 2013, 9:30
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 25 2013, 6:53
Bildiri Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 25 2013, 11:42
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 18 2013, 2:31
Известување за одржување на обуки во соработка со NLB Центар - Белград Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 15 2013, 1:03
Известување за термини во месец октомври, академска 2013/2014 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, окт 2 2013, 1:07
Известување за одржување презентација во рамките на Центарот за квалитет и развој на кариера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 1 2013, 2:03
Известување за одржување на обуки во соработка со NLP Центар - Белград Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 30 2013, 2:30
Известување за новите студенти на МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, сеп 25 2013, 2:24
Известување за одржување на првиот академски час Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 23 2013, 10:14
Известување за почеток на новата академска година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, сеп 13 2013, 2:54
Распоред за септемвриска сесија во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, сеп 6 2013, 2:00
Повик на студентите за учество на конференција во Загреб Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 2 2013, 2:35
Известување за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 2 2013, 10:54
Известување Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, јул 22 2013, 12:25
Заверка на летен и запишување на следен семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 28 2013, 1:22
Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Министерството за економија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 25 2013, 11:27
Известување за јулска испитна сесија во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 24 2013, 12:21
Распоред за јунска испитна сесија, 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 20 2013, 2:16
Повик за регионален Евро-атлански камп REACT 2013 - Плав, Црна Гора Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 18 2013, 12:00
Фотографирање на апсолвенти Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 17 2013, 1:00
Известување за студентите од Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 14 2013, 12:34
Известување за промена на термин на јунска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 13 2013, 11:55
Увид во досие! Слика од Билјана Апостолова Билјана Апостолова 0 Билјана Апостолова
сре, јун 12 2013, 4:19
Свечено доделување на дипломи на прв, втор и трет циклус на студии при МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 7 2013, 3:10
Известување за јунска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 7 2013, 11:59
Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 30 2013, 1:31
Конкурс за учество во Еразмус мобилност за академската 2013/14 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
нед, мај 26 2013, 11:48
Известување за одржување на предавање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 23 2013, 2:26
Распоред за мајска вонредна сесија, 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 23 2013, 2:22
Анкета за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 17 2013, 12:21
Известување за сите студенти од МИТ Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 15 2013, 2:16
Термини до крајот на летниот семестар во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 13 2013, 11:35
Известување за одржување на предавање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 9 2013, 11:52
Центар за квалитет и развој на кариери Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 30 2013, 2:16
Известување за термини во месец мај Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 30 2013, 1:56
Известување за одржување на обуки во Центарот за квалитет и развој на кариери при МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 24 2013, 10:48
Центар за квалитет и развој на кариери Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 24 2013, 10:47
Известување за одржување на семинар во Истанбул Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 23 2013, 1:01
Распоред за априлска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 22 2013, 1:45
Известување за одржување на презентација Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 16 2013, 12:30
Известување за одржување обука на МИТ Факултетот за психологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
нед, апр 14 2013, 7:28
Термини во месец април Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 4 2013, 12:50
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 2 2013, 2:34
Обука за студентите на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 22 2013, 2:11
Распоред за мартовска вонредна сесија, 2012/2013 година Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
сре, мар 20 2013, 3:46
Известување за мартовска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, фев 28 2013, 9:49
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 20 2013, 3:11
Соопштение за одржување на семинар Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
сре, фев 13 2013, 3:10
Презентација на програма за размена и мобилност на студенти Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 13 2013, 11:07
Известување за заверка и запишување на семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 4 2013, 11:33
Распоред на испити во февруарска испитна сесија, 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 4 2013, 11:31
Распоред за јануарска вонредна сесија, 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јан 14 2013, 10:32
Известување Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
нед, јан 13 2013, 6:39
Известување за пријавување на испити за февруарска испитна сесија Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
чет, јан 10 2013, 10:31
Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 28 2012, 8:11
СРЕЌНА НОВА 2013та ГОДИНА Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 28 2012, 3:32
Известување за Договори за студирање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 21 2012, 1:01
Термини за испитите по Англиски јазик во декемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 12 2012, 1:36
Известување за термини до крај на зимскиот семестар, академска 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, дек 11 2012, 1:46
Известување за сите студенти од Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 10 2012, 9:42
Известување за сите студенти на Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 3 2012, 7:25
Известување за вонредна декемвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 3 2012, 12:15
Известување за одржување на едукативен форум Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, ное 28 2012, 10:49
Пријавување на студенти за ваучери за компјутери Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 27 2012, 10:13
Известување за промоција на книга Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 26 2012, 11:52
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2012/13 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 19 2012, 12:19
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, ное 14 2012, 11:38
Известување за студентите од прва година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 9 2012, 1:57
Известување за термини за месец ноември Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 1 2012, 2:34
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 25 2012, 1:13
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, окт 24 2012, 2:21
Правила за редовност на предавања Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 19 2012, 1:36
Известување за октомвриска вонредна испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 5 2012, 10:38
Известување за сите студенти на МИТ Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 4 2012, 3:03
Прв академски час Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 1 2012, 10:56
Известување за запишување на зимски семестар за академската 2012/2013 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 17 2012, 2:54
Распоред за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 10 2012, 11:45
Известување за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, сеп 4 2012, 10:18
Известување за уплата за наредна учебна година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јул 10 2012, 11:28
Известување за термини за полагање во јулска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јул 3 2012, 4:47
Известување за регионален евроатлантски камп REACT 2012 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 27 2012, 2:54
Известување за термини во месец јули Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 22 2012, 10:32
Распоред на испити во јунска испитна сесија, академскаа 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 11 2012, 4:44
Известување за студентите од Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 5 2012, 10:10
Известување за сите дипломирани студенти од прв и втор циклус студии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 4 2012, 11:14
Известување за студентите од насоката Безбедност и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 31 2012, 2:38
Известување за студентите од Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 30 2012, 11:46
Известување за студентите од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 29 2012, 2:51
Распоред за втора колоквиумска недела, летен семестар, академска 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 28 2012, 12:17
Известување за неработен ден Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 22 2012, 10:27
Распоред за вонредна мајска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 18 2012, 1:31
Известување за студентите од Безбедност и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 16 2012, 1:26
Известување за термини за полагање во мај и јуни Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 15 2012, 1:27
Известување за сите апсолвенти Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 14 2012, 2:26
Известување за студентска пракса Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 14 2012, 2:23
Известување за одржување трибина на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 9 2012, 9:04
Известување за фотографирање за студентите од трета година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 8 2012, 1:57
Известување за вонредна мајска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 2 2012, 9:45
Известување за студентите од Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 27 2012, 2:37
Известување за неработен ден Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 27 2012, 11:30
ПОВИК ЗА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО НАРОДНА БАНКА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 23 2012, 2:16
Распоред за априлска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 20 2012, 2:34
Известување за студентите од МИТ Факлутет за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 20 2012, 8:31
Известување за часовите по Англиски јазик кај лектор м-р Јадранка Тодевска Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 18 2012, 9:41
Известување за подмирување на финансиските обврски кон МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 10 2012, 1:02
Известување за студентите од Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 10 2012, 1:01
Одржување на работилница „Мотивирај се за твојата кариера“ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, апр 10 2012, 10:18
Известување за одржување на конференција на МИТ Универзитет Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, апр 10 2012, 10:07
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 9 2012, 3:59
Распоред за прва колоквиумска недела, летен семестар, академска 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 3 2012, 3:02
Известување за априлска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 2 2012, 2:20
Известување за сите студенти од трета година на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 30 2012, 11:13
Известување за студентскиот весник „МИТ ТИМ“ Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
вто, мар 27 2012, 2:38
Распоред за мартовска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 23 2012, 12:26
Најава за работилница Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 19 2012, 12:18
Известување за прва колоквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 14 2012, 1:57
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар за академската 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 5 2012, 12:39
Известување за одржување вонредна мартовска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 29 2012, 1:03
Сметководство Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, фев 20 2012, 4:24
Известување за испитот по предметот Сметководство Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 13 2012, 10:44
Известување за започнување на следен семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 10 2012, 1:07
Известување за испитот по предметот Сметководство Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 8 2012, 2:20
Известување за студентите од МИТ Академија за гастрономија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 6 2012, 12:02
Распоред на испити за февруарска испитна сесија (06.02. - 10.02.2012) Слика од Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
пет, јан 27 2012, 12:58
Распоред на термини во месеците јануари и февруари, 2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јан 12 2012, 1:54
Распоред за втора колоквиумска недела, академска 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 29 2011, 1:06
Распоред на испитите во декемвриската вонредна испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 22 2011, 9:52
Известување за вонредна декемвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 19 2011, 10:34
Известување за презентација на Mercedes - benz Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, ное 30 2011, 1:38
Известување за ненавремена уплата Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 28 2011, 12:29
Известување за термини за полагање во ноемвриска вонредна испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 21 2011, 9:07
Распоред за прва колоквиумска недела за зимскиот семестар 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 18 2011, 12:23
Известување за договорите за студирање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 14 2011, 8:59
Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 14 2011, 8:39
Известување за вонредна октомвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, окт 12 2011, 9:08
Известување за промена на термин за одржување часови Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 6 2011, 11:45
Прв Академски Час Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
нед, окт 2 2011, 12:36
Итно соопштение за студентските пракси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, сеп 13 2011, 12:18
Известување за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 12 2011, 1:02
Повик за учество на натпревар на UNESCO Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, сеп 9 2011, 12:34
Потсетување за задолжителната студентска пракса Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, авг 24 2011, 9:37
Известување за студентска пракса за студентите од МИТ Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, авг 22 2011, 3:10
Известување за термини за септемвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 18 2011, 10:55
Известување за ненавремена уплата Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 11 2011, 4:00
Известување за студентска пракса Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 11 2011, 3:57
Известување за студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јул 14 2011, 12:49
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јул 12 2011, 11:00
Известување за студентски пракси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јул 8 2011, 3:05
Известување за термини во јулска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јул 8 2011, 1:29
Соопштение за сите студенти на МИТ Универзитет, Скопје Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јул 5 2011, 2:07
Известување за вонредна јулска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јул 4 2011, 11:54
Известување за студентите од МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 16 2011, 1:24
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 15 2011, 12:44
Распоред на испити во јунска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 13 2011, 1:10
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 9 2011, 3:27
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 9 2011, 12:29
Известување за заверка на летен семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 1 2011, 12:29
Студентсиот UNESCO клуб МИТ на официалната страна на UNESCO Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 31 2011, 1:10
Покана за свечена презентација Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 27 2011, 1:44
Распоред за втора колоквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 27 2011, 12:50
Известување за термини во претстојниот период Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 25 2011, 11:55
Распоред за мајска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 23 2011, 10:43
Известување за неработни денови Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мај 20 2011, 9:12
Дали сакате да учествувате? Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 18 2011, 2:54
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 16 2011, 11:20
Покана за промоција на албум Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 4 2011, 11:48
Известување за вонредна мајска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 4 2011, 10:30
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 27 2011, 10:01
Известување за полагање во априлска вонредна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 26 2011, 11:55
Известување за термини во априлска вонредна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 21 2011, 1:35
Соопштение за студентите од втора година архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 20 2011, 11:56
Известување за термини за одложени први колоквиуми Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 18 2011, 1:21
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 18 2011, 10:52
Саем за образование и кариера 2011 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 12 2011, 2:48
Известување за првиот колоквиум по француски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 12 2011, 11:28
Известување за предавање на проф. Ѓорѓи Константиновски Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
нед, апр 10 2011, 6:47
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2010/2011 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 8 2011, 2:06
Известување за термини за месец април Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 29 2011, 2:06
Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 25 2011, 12:42
Распоред за мартовска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 21 2011, 3:20
Покана за свечена презентација Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мар 17 2011, 3:27
Известување за студентите од МИТ Факултет за Менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 16 2011, 1:23
Дружење со студентите на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 9 2011, 5:54
Известување за глобалниот младински натпревар Challenge:Future 2011/12 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 2 2011, 3:10
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 2 2011, 2:36
Известување за вонредна мартовка испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 1 2011, 11:37
Известување за средба со асс. Горан Михајлоски Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 25 2011, 1:02
Ревидиран распоред на часови од летен семестар од академската 2010/2011 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 23 2011, 3:28
Студентска забава Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 23 2011, 10:01
Известување Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, фев 22 2011, 1:35
Известување за студентите од МИТ Факултет за Компјутерски науки и Технологии Слика од Огнен Спироски Огнен Спироски 0 Огнен Спироски
чет, фев 17 2011, 1:08
Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, фев 15 2011, 12:28
Распоред на испити во февруарски испитен рок Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 11 2011, 3:20
Соопштение за начин на плаќање на административни такси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 9 2011, 3:10
Потсетување Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 9 2011, 11:34
Известување за термин за земање потписи од професорот Илија Насов Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 9 2011, 11:30
Термини во месец февруари Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јан 31 2011, 2:17
Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2010/2011 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 30 2010, 3:07
Среќни новогодишни и божиќни празници Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 30 2010, 3:07
Известување за јануарска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, дек 25 2010, 11:40
Предновогодишна забава Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, дек 21 2010, 11:48
Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 17 2010, 11:31
Известување за вонредна декемвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 29 2010, 12:48
Учество на МИТ Универзитет на Саем за стипендии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 12 2010, 4:36
Распоред на колоквиуми в прва колоквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 11 2010, 4:07
Известување за прва колоквиумска недела и вонредна ноемвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 29 2010, 1:51
Известување за термини во казнена октомвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 25 2010, 10:28
Ревидиран распоред на часови за зимски семетар во академскaта 2010/2011 год. Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 18 2010, 9:20
Обука за користење на информациските системи на МИТ Универзитет Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
чет, окт 14 2010, 12:57
Повторна средба со лекторката по англиски јазик, Катица Црвенковска Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 12 2010, 10:17
Известување за задолжителна посетување на настава Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 8 2010, 1:34
Пријавување на кандидати за избор на Студентски парламент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 8 2010, 1:18
Обука за поставување на наставен материјал на информациските системи на МИТ Универзитет Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
чет, окт 7 2010, 5:55
Известување за казнена октомвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, окт 6 2010, 1:44
Известување за средба со лекторката Катица Црвенковска Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 5 2010, 2:17
МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 1 2010, 4:14
Свечен академски час Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, сеп 30 2010, 12:07
Подготовка за ITIL обука и сертификација Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
пон, сеп 20 2010, 1:40
Известување за студентите од МИТ Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, сеп 14 2010, 12:02
ITIL v3 сертификација Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
вто, сеп 14 2010, 11:01
Известување за студентите од МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 13 2010, 10:10
Распоред на испити во септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 6 2010, 1:26
Известување за претстојната септемвриска сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, сеп 3 2010, 11:07
ITIL v3 Foundation Sertifikacija Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
пет, сеп 3 2010, 10:33
Известување за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, авг 25 2010, 5:20
Известување за студентска пракса за МИТ Факултет за менаџмент и МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, авг 13 2010, 6:33
Известување за судентска пракса во академската 2009 / 2010 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, авг 12 2010, 2:54
Модел и упатство за дипломска работа Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 29 2010, 1:34
Известување за студентите на МИТ Факултет за Архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 18 2010, 3:56
Пријава за дипломски труд Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 17 2010, 2:03
Известување за студентите од трета година на Факултет за менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 16 2010, 12:10
За студентите од втора година на Факултет за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 15 2010, 11:53
Земање потписи по одредени предмети Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јун 15 2010, 11:50
Распоред за јунска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 11 2010, 2:31
Распоред за втора колоквиумска недела (07.06. - 11.06.2010) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 3 2010, 12:44
Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 3 2010, 9:35
Известување за концерт на Влатко Илиевски Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 26 2010, 2:53
Известување за втора колоквиумска недела и јунска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 26 2010, 2:05
Известување за апсолвентска вечера Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 25 2010, 12:59
Известување за сите студенти кои ги немаат подмирено финансиските обврски за студирање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 19 2010, 12:13
Известување за тест по англиски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 19 2010, 11:52
Студентска екскурзија во Пешна Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 12 2010, 3:08
Соопштение за сите студенти на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 12 2010, 9:31
Соопштение за студентите од Факултет за безбедност и финансиска контрола Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 6 2010, 10:08
Распоред за априлска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 27 2010, 1:30
Повторна средба со професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 21 2010, 1:41
Известување за сите апсолвенти на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, апр 19 2010, 11:21
Промена на распоред за колоквиумска недела за Академија з агастрономија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 13 2010, 12:57
Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од III година на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, апр 13 2010, 9:41
Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 9 2010, 4:38
Распоред за прва колоквиумска недела (12 - 17.04.2010) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 9 2010, 12:59
Известување за априлска казнена сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 8 2010, 1:21
МИТ Универзитет на сите Православни христијани им ги честита Велигденските празници Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 1 2010, 4:46
ITIL v3 работилница Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
нед, мар 28 2010, 4:19
Вторник, 30.03.2010 година - неработен ден - Ден на дрвото Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 26 2010, 2:23
Измени во распоредот за понеделник, 29.03.2010 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 26 2010, 5:28
Известување за предавањата по предметот Информациони системи во канцелариско работење Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 24 2010, 1:54
Распоред за мартовска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 24 2010, 9:19
Известување за оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мар 18 2010, 1:51
Конкурс на министерството за образование и наука за доделување стипендии за студии од втор циклус за академската 2010/2011 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 10 2010, 2:57
Фотографирање за web страната Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 8 2010, 1:06
Соопштение за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 5 2010, 3:18
Известување за вонредна мартовска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 2 2010, 1:21
Средба со професорката Бистра Неткова Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 2 2010, 12:54
Известување за фотографирање на МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 1 2010, 3:26
Средба со професорката по англиски јазик Гордана Лазароска Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мар 1 2010, 3:22
Потребни документи за заверка и запишување на семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 26 2010, 8:32
АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ НА ЕВРОВИЗИЈА! Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 19 2010, 9:47
Известување за студентите од прва и втора година на Факултетот за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, фев 16 2010, 4:12
Промена во временскиот термин за испитот по Компјутерски поддржани комуникации Слика од Јасна Таневска Јасна Таневска 0 Јасна Таневска
пон, фев 15 2010, 11:48
Промена во терминот за испитот по Англиски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 12 2010, 2:04
Спектакуларна забава со Александар Белов во СЕЛЕКТ (Струмица) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, фев 11 2010, 8:30
Распоред на испитите во февруарски испитен рок (15.02 - 19.02. 2010) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 10 2010, 4:20
Известување за студентите од МИТ КНИТ - Трета година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 8 2010, 12:16
Седница на Сенат Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јан 20 2010, 1:31
Известување за втор колоквиум по предметот Математика 1 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јан 18 2010, 12:53
Враќање книги во библиотека Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јан 18 2010, 10:50
Известување за вториот колоквиум по предметот Метеорологија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јан 18 2010, 10:26
Распоред за втора колоквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јан 14 2010, 11:19
Известување за февруарска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јан 11 2010, 12:58
Работни и неработни денови до крајот на зимскиот семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 25 2009, 12:06
Исполнување финансиски обврски според договорите за студирање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 24 2009, 4:09
Термин за испит по предметот Програмирање 2, Теорија на системи или Компјутерски поддржани комуникации Слика од Јасна Таневска Јасна Таневска 0 Јасна Таневска
пон, дек 21 2009, 1:50
Испит по Англиски јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 21 2009, 1:45
Соопштение за студентите на МИТ КНИТ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, дек 17 2009, 9:59
Работна посета на претпријатие Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, дек 9 2009, 2:25
Исполнување финансиски обврски кон МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 7 2009, 2:46
Соопштение за студентите на МИТ КНИТ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, дек 1 2009, 9:02
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, дек 1 2009, 11:03
Известување за студентите на МИТ Факултет за Компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 30 2009, 10:27
Известување за враќање на земена литература Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 30 2009, 2:52
Известување за студентите на МИТ Академија за гастрономија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 30 2009, 2:04
Известување за студентите на МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, ное 30 2009, 1:24
За студентите на МИТ КНИТ - Предавања по предметите Компјутерска графика и Мултимедијални системи Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
сре, ное 25 2009, 3:49
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 19 2009, 12:54
Распоред за прва колквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, ное 11 2009, 2:24
Стандард за изработка на семинарски труд Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, ное 7 2009, 12:06
Уплата преку трансакциска сметка Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
саб, ное 7 2009, 11:52
Соопштение за студентите од 3 семестар на МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, ное 5 2009, 2:59
Соопштение за наставниот кадар на МИТ Универзитет Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
пон, ное 2 2009, 2:17
Соопштение за студентите при МИТ КНИТ во V семестар, група 1 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 29 2009, 5:57
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година и МИТ Факултетот за Менаџмент за 3-та година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 29 2009, 4:33
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Безбедност и финансиска контрола за 1-ва година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 29 2009, 2:12
Известување за ноемвриска испитна сесија и прва колоквиумска недела Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 29 2009, 11:04
Ревидиран распоред на испитите во октомвриски испитен рок Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 26 2009, 3:12
Распоред на испитите во октомвриски испитен рок Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 22 2009, 7:01
Информација за предметот Албански јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 22 2009, 1:49
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Менаџмент на еколошки ресурси за 2-ра година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 16 2009, 12:15
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски Науки и Технологии за 3-та година и за МИТ Факултетот за Архитектура за 1-ва година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 13 2009, 12:06
Презентација на системот Moodle и Oracle Collaboration Suite. Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 13 2009, 11:57
Потпис или оцена од проф. д-р Биљана Перчинкова Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 12 2009, 1:43
Промена на термин за вежби по предмет Web сервери и Web технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 9 2009, 12:55
Промена во распоредот на часови на МИТ Факултетот за Менаџмент за 2-ра година и на МИТ Факултетот за Финансиска контрола и безбедност Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, окт 9 2009, 12:53
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 2-ра и 3-та година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, окт 6 2009, 1:15
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Архитектура за 1-ва година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 5 2009, 3:10
Промена на корисничките лозинки на постоечки студенти Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
пет, окт 2 2009, 3:28
Свеченост по повод почетокот на новата академска 2009/2010 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, сеп 28 2009, 1:03
Известување за октомвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, сеп 24 2009, 1:02
Распоред на испитите во септемвриски испитен рок Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, сеп 9 2009, 12:14
Известување за практичната обука во НЛБ Тутунска Банка Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јул 30 2009, 9:15
Известување за студентите од МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јул 17 2009, 8:41
Постдипломски студии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јул 7 2009, 3:37
Известување за запишување на наредна академска година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 29 2009, 1:53
Известување за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 29 2009, 1:51
Забава и промоција во Струмица Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 25 2009, 1:38
Одржување на студентска пракса за студентите од втора година од МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 24 2009, 10:58
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА МИТ ФАКУЛТЕТ ЗА КОМПЈУТЕРСКИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јун 19 2009, 2:23
ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ НА МИТ - УНИВЕРЗИТЕТ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 18 2009, 4:39
Известување за заверка и запишување на нареден семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 15 2009, 10:43
Ревидиран распоред на испитите во јунски испитен рок Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 4 2009, 9:56
Забава по повод патронен празник и завршеток на академската 2008/09 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, јун 1 2009, 1:33
Прелиминарен распоред на испити во јунски испитен рок за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 27 2009, 1:43
Распоред на колоквиуми во втора колоквиумска недела за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 21 2009, 9:53
Распоред на колоквиуми во втора колоквиумска недела (25.05. - 01.06.2009) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мај 21 2009, 8:39
Известување за школарина Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 19 2009, 2:02
Известување за неработен ден Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мај 19 2009, 11:45
Жиро сметка и даночен број за уплата Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 13 2009, 2:18
Известување за пријавување испити за јунска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, мај 11 2009, 9:24
Конкурс за избор на асистент и помлад лектор Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 6 2009, 10:26
Конкурс за запишување студенти на прв циклус додипломски студии во учебнaта 2009/2010 година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мај 6 2009, 10:15
Вакцинација против заушки Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 22 2009, 2:32
Недела за консултации 21.04.2009 - 24.04.2009 Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, апр 15 2009, 10:57
Прашалник за изведување студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, апр 9 2009, 11:38
ITIL v.3 Foundation - обука и сертификација на МИТ Универзитет Слика од Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
вто, апр 7 2009, 4:46
Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 3 2009, 1:49
Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, апр 3 2009, 1:45
ИТНО !!!! СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ СТУДЕНТИ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 31 2009, 1:47
Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 27 2009, 12:50
Достава на докази за уплата на школарина Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 27 2009, 11:06
Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 25 2009, 1:47
Оцени по предметот Англиски јазик кај проф. Stephen Hardy Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мар 19 2009, 12:55
Известување за студентска пракса Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, мар 19 2009, 11:53
Известување за школарина (ажурирано) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 18 2009, 2:04
Известување за сите студенти од прва година при МИТ Универзитет Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 17 2009, 1:59
Известување за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, мар 17 2009, 12:51
Известување за школарина Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, мар 13 2009, 2:59
Часови по Албански јазик Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 11 2009, 5:15
Известување за промена во распоредот на часови Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, мар 4 2009, 11:10
Известување Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, фев 26 2009, 1:11
Финална верзија на распоред на часови за МИТ Факултет за архитектура Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 20 2009, 8:29
Нова финална верзија на распоредот на часови Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 18 2009, 1:47
Известување Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 18 2009, 12:34
Известување за промени во распоредот за МИТ Факултет за менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, фев 17 2009, 11:07
Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, фев 16 2009, 12:16
Известување Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 13 2009, 2:27
Известување за распоред на часови за II и IV семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, фев 13 2009, 2:26
Промена во распоредот за февруарскиот испитен рок за МИТ Факултет за менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, фев 4 2009, 10:46
Распоред на испитите во февруарски испитен рок (02.02 - 13.02. 2009) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јан 30 2009, 10:04
ИЗВЕСТУВАЊЕ Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јан 28 2009, 2:54
Договори за студирање Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јан 22 2009, 2:51
Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јан 21 2009, 11:33
Ревидиран распоред на колоквиум во втората колоквиумска недела (20-26.01.2009) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, јан 20 2009, 2:21
Жиро сметка и даночен број за уплата Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, јан 9 2009, 10:53
Заверување и запишување семестар Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, дек 26 2008, 7:48
Известување за колоквиумска недела и февруарска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, дек 15 2008, 9:35
Известување за пријавување на испити Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 25 2008, 7:02
Известување за Ден на дрвото Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
вто, ное 18 2008, 3:51
Известување за ноемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, ное 14 2008, 7:07
Распоред на колоквиуми во текот на колоквиумската недела (17.11 – 23.11.2008) Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, ное 12 2008, 7:35
Студенти на МИТ Факултетот за информациски технологии добитници на владини стипендии Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пон, ное 3 2008, 11:14
Нова финална верзија на распоредот на часови Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пон, окт 27 2008, 2:32
Соопштение! Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 9 2008, 2:07
Распоред на испити во октомвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 9 2008, 8:53
Организиран превоз за "Ајваријада" Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, окт 2 2008, 9:13
Свеченост по повод новата академска година Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, окт 1 2008, 12:43
Известување од Студентска служба Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
пет, сеп 26 2008, 1:43
Известување до студентите од втора година на МИТ Факултетот за информациски технологии Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, сеп 3 2008, 10:57
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРАКСАТА Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, сеп 3 2008, 10:55
Соопштение за заверка и запишување на семестри Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пон, сеп 1 2008, 3:34
Емисија за претставување на МИТ Факултети Слика од Панче Рибарски Панче Рибарски 0 Панче Рибарски
пон, јул 28 2008, 11:18
Ревидиран распоред на испити во текот на септемвриска испитна сесија Слика од Владимир Наумовски Владимир Наумовски 0 Владимир Наумовски
пет, јул 11 2008, 9:17
Известување за кампусот од основачот на МИТ факултетите Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 25 2008, 12:03
Соопштение за септемвриска испитна сесија Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
сре, јун 25 2008, 10:50
Известување за летен кампус Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 19 2008, 4:17
И З В Е С Т У В А Њ Е Слика од Admin User Admin User 0 Admin User
чет, јун 19 2008, 2:53
Летен кампус Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
вто, јун 17 2008, 12:21
Соопштение! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
вто, јун 10 2008, 11:46
Податоци од компјутерска лабораторија Слика од Панче Рибарски Панче Рибарски 0 Панче Рибарски
пон, јун 9 2008, 11:12
ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, јун 6 2008, 12:11
Распоред на испити во текот на јунска испитна сесија Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
сре, јун 4 2008, 10:29
Презентација за Internet Security Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
вто, мај 27 2008, 2:56
Оптовареност по предметите (предавања и вежби)! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
вто, мај 27 2008, 2:51
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, мај 23 2008, 12:17
Распоред на парцијални испити, мај 2008 Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
вто, мај 20 2008, 2:31
И З В Е С Т У В А Њ Е! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пон, мај 19 2008, 1:46
И З В Е С Т У В А Њ Е! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
сре, апр 23 2008, 12:51
Известување за Деловно комуницирање Слика од Панче Рибарски Панче Рибарски 0 Панче Рибарски
чет, апр 3 2008, 1:32
Упатство за користење на МИТ Moodle Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
нед, мар 30 2008, 3:38
Распоред на парцијални испити, април 2008 Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
чет, мар 27 2008, 4:14
ИЗВЕСТУВАЊЕ! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
чет, мар 20 2008, 2:39
Соопштение за студентите на МИТ Факултетот за информациски технологии Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
чет, мар 20 2008, 12:06
С О О П Ш Т Е Н И Е! Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, мар 14 2008, 8:41
Oracle Collaboration и iLearning недостапни за време на викендот Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, мар 14 2008, 8:39
Промени во распоредот за 2 семестар на Факултетот за Менаџмент Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, фев 22 2008, 4:46
Внимание!!! Промена на password-и на domain и Moodle Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, фев 22 2008, 4:44
Распоред на часови за 2 семестар, 2008 Слика од Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
пет, фев 22 2008, 4:44