Новости и Соопштенија

Распоред за предавања за летен семестар на Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за предавања за летен семестар на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Thursday, 10 February 2022, 2:26 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за распоредот за предавања за летен семестар на Факултет за психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет