Новости и Соопштенија

Известување за свечено доделување на индекси на новозапишани студенти во академската 2014/2015 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за свечено доделување на индекси на новозапишани студенти во академската 2014/2015 година
by Admin User - Friday, 10 October 2014, 2:53 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека свеченоста на доделување индекси за новозапишаните студенти во академската 2014/2015 година ќе се одржи на 16.10.2014 година во Дом на АРМ, сала број 4, улица Македонија бр. 12 (зад Спомен куќата на Мајка Тереза) со почеток во 19:00 часот.

Со почит,
МИТ Универзитет