Новости и Соопштенија

Економски факултет - Декемвриска испитна сесија 2019/2020

 
 
Picture of Елеонора А.
Економски факултет - Декемвриска испитна сесија 2019/2020
by Елеонора А. - Monday, 23 December 2019, 4:10 PM
 

Почитувани студенти,

Погледенте го распоредот за декемвриска испитна сесија на Економски факултет 2019/202 година

 Овде