Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови од летен семестар од академската 2010/2011 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови од летен семестар од академската 2010/2011 година
by Admin User - Wednesday, 23 February 2011, 3:28 PM
 
Почитувани студенти,

Ревидираниот и променет распоред на часовите од парните семестри од академската 2010/2011 година е следен:
Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет