Новости и Соопштенија

Известување за сите апсолвенти

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите апсолвенти
by Admin User - Friday, 14 March 2014, 2:09 PM
 
Почитувани апсолвенти,

Ве известуваме дека на ден 18.03.2014 година (вторник) во 10 часот ќе се одржи состанок на тема Апсолвентска екскурзија и сликање за апсолвентско табло.

Ве молиме за ваше присуство.
Студентска служба
МИТ Универзитет