Новости и Соопштенија

Достава на докази за уплата на школарина

 
 
Picture of Admin User
Достава на докази за уплата на школарина
by Admin User - Friday, 27 March 2009, 11:06 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека најдоцна до понеделник, 30.03.2009 година, треба сите уплатници или каса прими белешки, како докази за сите уплати за школарина, да ги доставите во студентска служба. Во спротивно, нема да ви биде дозволено пријавување и полагање испити во Априлската и Јунската испитна сесија.

Студентска служба