Новости и Соопштенија

Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска

 
 
Picture of Невена Цонева
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска
by Невена Цонева - Tuesday, 3 July 2018, 11:38 AM
 

Почитувани,

Се известуваат сите студенти од Факултет за психологија дека во четврток, 5.7.2018 година, во 13:15, во Објект Центар (City Gallery) ќе се одржат консултации, увид и земање оцени по сите предмети кај вон. проф. д-р Роза Крстеска.

Факултет за психологија