Новости и Соопштенија

ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ - МИТ УНИВЕРЗИТЕТ

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ - МИТ УНИВЕРЗИТЕТ
by Елеонора А. - Monday, 27 January 2020, 11:43 AM
 


Почитувани студенти,

 Доколку ви се појави технички проблем при логирање на Електронскиот систем на МИТ Универзитет – Скопје, обратете се на меил адреса armend.saliu@mit.edu.mk, во која потребно е да го наведете:

 Вашето име и презиме, факултет, број на индекс, меил, со краток опис на проблемот.

За подетални информации обратете се во студентска служба на МИТ Универзитет, Скопје – Аеродром, секој ден од 08:00 до 16:00 часот.


МИТ Универзитет, Скопје