Новости и Соопштенија

Свечено доделување на дипломи

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Свечено доделување на дипломи
by Драгица Трајковска - Friday, 10 March 2023, 12:50 PM
 

Драги наши студенти,


На ден 18.03.2023 година (сабота) во 10 часот во просториите на МИТ Универзитет-Скопје ќе се одржи свечена манифестација, доделување на дипломи на дипломирани и магистрирани студенти во 2022 година.

По тој повод Ве покануваме заедно да го прославиме Вашето дипломирање и магистрирање.


Со почит,

МИТ Универзитет-Скопје

 

                   Ректор

Проф.д-р Звонимир Јанкулоски