Новости и Соопштенија

Распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.
by Драгица Трајковска - Friday, 17 May 2024, 5:14 PM
 

Почитувани студенти,


     Во прилог е распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет