Новости и Соопштенија

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - распоред на часови зимски семестар 2020/2021 година

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - распоред на часови зимски семестар 2020/2021 година
by Елеонора А. - Monday, 26 October 2020, 2:48 PM
 


Почитувани студенти,

Распоредот за зимски семестар на Економски факултет за академската 2020/2021 година при МИТ Универзитет, можете да го погледнете ОВДЕ