Новости и Соопштенија

Известување за годишен одмор

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за годишен одмор
by Драгица Трајковска - Thursday, 15 July 2021, 11:32 AM
 

Почитувани,

Ве известуваме дека од 16.07.2021 година (петок), вработените од МИТ Универзитет се на колективен годишен одмор. 

МИТ Универзитет ќе започне со работа на 09.08.2021 година, (понеделник).

Ви посакуваме пријатен летен распуст.


Срдечен поздрав,

МИТ Универзитет