Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите на МИТ Факултетот за информациски технологии

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Соопштение за студентите на МИТ Факултетот за информациски технологии
by Кристијан Такашманов - Thursday, 20 March 2008, 12:06 AM
 
Студентите на МИТ Факултетот за информациски технологии можат да пристапат кон сите системи, вклучувајќи го и мејл системот, користејки ги новите лозинки со кои се логираат на компјутерите во лабораторија. Наскоро истото ќе биде овозможено и за студентите на МИТ Факултетот за менаџмент.