Новости и Соопштенија

Известување за одржување на обуки во соработка со Агенцијата за вработување Тренквалдер

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на обуки во соработка со Агенцијата за вработување Тренквалдер
by Admin User - Wednesday, 9 April 2014, 3:01 PM
 
Почитувани студенти,

Агенцијата за вработување Тренквалдер во соработка со Кариерниот центар на МИТ Универзитетот организираат серија обуки наменети за студентите на МИТ Универзитетот.

Тема: Како да ја изработите вашата биографија

Обуките се бесплатни.
Ве очекуваме во *среда (16.04.2014)* од *10:00* во *Лабораторија 1* на МИТ Универзитет.

Со почит,
Центар за квалитет и развој на кариера
МИТ Универзитет