Новости и Соопштенија

Известување за термини во месец ноември, академска 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во месец ноември, академска 2013/2014 година
by Admin User - Friday, 8 November 2013, 10:02 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец ноември, академска 2013/2014 година:

• Пријавување испити за вонредна ноемвриска испитна сесија: 11.11. - 13.11.2013 година;
• Ноемвриска испитна сесија: 25.11. - 29.11.2013 година.

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во ноемвриска испитна сесија.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет