Новости и Соопштенија

Нова финална верзија на распоредот на часови

 
 
Picture of Admin User
Нова финална верзија на распоредот на часови
by Admin User - Monday, 27 October 2008, 2:32 PM
 
Почитувани студенти,

во прилог на ова известување можете да ја најдете новата финална верзија на распоредот на часови за 1 и 3 семестар во учебната 2008/2009 година на МИТ Факултетите со почеток на важење од 20.10 (Понеделник).

Распоред - Информациски технологии - 1 семестар
Распоред - Информациски технологии - 3 семестар

Распоред - Менаџмент - 1 семестар
Распоред - Менаџмент - 3 семестар

Распоред - Менаџмент на еколошки ресурси - 1 семестар

Распоред - Гастрономија - 1 семестар

Распоред - Архитектура - 1 семестар

Наставниот кадар при МИТ Факултети ви посакува успешна учебна година.