Новости и Соопштенија

ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - Распоред на часови

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - Распоред на часови
by Арменд Салиу - (admin) - Monday, 21 October 2019, 11:53 AM
 

Во прилог се распоредите за предавањата и вежбите во зимскиот семестар за академската 2019/2020 година.

Ви посакуваме успешна година!


Безбедносни науки прв семестар

Безбедносни науки трет семестар

Безбедносни науки петти семестар

Безбедносни науки седми семестар