Новости и Соопштенија

Известување

 
 
Picture of Admin User
Известување
by Admin User - Tuesday, 22 February 2011, 1:35 PM
 
Се известуваат студентите, вработените и посетителите на МИТ Универзитет Скопје дека согласно Законот за забрана на пушење, пушењето е забрането во сите простории на Универзитетот, како и на влезовите пред Универзитетот.

Истовремено Ве информираме и дека санкциите од непочитување на горенаведениот закон ќе бидат на товар на прекршителите на ова Известување.