Новости и Соопштенија

Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2015/2016 година
by Admin User - Friday, 18 December 2015, 1:27 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2015/2016 година е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела