Новости и Соопштенија

Известување за студентите на МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Monday, 30 November 2009, 1:24 PM
 

Се известуваат студентите при МИТ Факултет за архитектура дека оваа недела асистентката Наталија Пулејкова нема да одржи часови по предметите: Ликовно изразување и Моделарство.

Студентска служба
МИТ Универзитет