Новости и Соопштенија

Пријавување за прва колоквиумска недела од летниот семестар

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување за прва колоквиумска недела од летниот семестар
by Драгица Трајковска - Monday, 6 March 2023, 10:00 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавување за првата колоквиумска недела од летниот семестар ќе се спроведе во период од 13.03.2023 – 17.03.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Првата колоквиумска недела од летниот семестар ќе се одржи во период од 27.03.2023 – 31.03.2023 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на колоквиумската недела.


Со почит,

МИТ Универзитет