Новости и Соопштенија

Распоред на часови за летниот семестар во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
Распоред на часови за летниот семестар во академската 2015/2016 година
by Арменд Салиу - (admin) - Monday, 29 February 2016, 2:31 PM
 

Почитувани студенти,

Распоредот на часови за летниот семестар во академската 2015/2016 година е следниот:


Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет