Новости и Соопштенија

Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2017/2018 година

 
 
Слика од Невена Цонева
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2017/2018 година
од Невена Цонева - вторник, октомври 31 2017, 12:41
 

Почитувани студенти,

Распоредот на часови за зимскиот семестар во академската 2017/2018 година е следниот:


Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет