Новости и Соопштенија

СООПШТЕНИЕ за СТУДЕНТИТЕ од ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ

 
 
Picture of Кире Бабаноски
СООПШТЕНИЕ за СТУДЕНТИТЕ од ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ
by Кире Бабаноски - Wednesday, 5 September 2018, 6:38 PM
 

Се известуваат студентите кои ќе запишат 7ми семестар, 4та година, дека во Службата за студентски прашања треба да изберат една од двете насоки: безбедност или криминологија.

Предметите на двете насоки може да ги најдете на интернет страницата на МИТ Универзитет, во делот на менито за Факултетот за безбедносни науки или кликнете тука

Уписот и изборот на насоки треба да го направите до 15.09.2018 година.


Со почит,

Факултет за безбедносни науки