Новости и Соопштенија

„Денешната геополитика и Балканот, со посебен осврт на психолошките аспекти“

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
„Денешната геополитика и Балканот, со посебен осврт на психолошките аспекти“
by Арменд Салиу - (admin) - Monday, 25 May 2015, 4:55 PM
 
Гостинско предавање

Леонид Савин

Почитувани, во вторник (26 Мај) од 10 часот во Амфитеатар 1 на МИТ Универзитет предавање ќе одржи еден од најпознатите современи ангажирани интелектуалци од Русија, Леонид Савин (Director of social-political programms in the Institute of economics and legislation founded by Russian parliament; Chief editor of Geopolitika magazine; Assistant director of the international department of Tsar Grad TV; Editor of the Journal of Eurasian Affairs magazine; Expert of the Centre of geopolitical research, Strategic Culture Foundation, Moscow, Russia). Главна тема на предавањето е „Денешната геополитика и Балканот, со посебен осврт на психолошките аспекти“. Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, а посебно од Факултетите за Психологија, Правни науки, и Безбедност.

МИТ Факултет за психологија