Новости и Соопштенија

Часови по Албански јазик

 
 
Picture of Admin User
Часови по Албански јазик
by Admin User - Wednesday, 11 March 2009, 5:15 PM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетот за Менаџмент,

Од утре (Четврток, 12.03.2009) редовно по распоред ќе се одржуваат часовите и вежбите по предметот Албански јазик 4.

Студентска служба