Новости и Соопштенија

Известување за запишување на зимскиот семестар во академската 2018/2019 година

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Известување за запишување на зимскиот семестар во академската 2018/2019 година
by Дарко Данилоски - Thursday, 13 September 2018, 6:35 PM
 

Се известуваат сите студенти дека запишувањето на зимскиот семестар можат да го извршат заклучно со 20.09.2018 година.

Со почит,

  Студентска служба
  МИТ Универзитет