Новости и Соопштенија

Известување за промена во термин за предавања за студентите од прва година

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за промена во термин за предавања за студентите од прва година
од Невена Цонева - понеделник, ноември 6 2017, 12:21
 

Почитувани,

Ве известуваме дека предавањата по предметот Информатика во среда, 8.11.2017 г., од 14:15 се преместуваат за истиот ден во термин од 9:00 во предавална 2.

Со почит,

МИТ Универзитет