Новости и Соопштенија

И З В Е С Т У В А Њ Е!

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
И З В Е С Т У В А Њ Е!
by Кристијан Такашманов - Monday, 19 May 2008, 1:46 PM
 
Се известуваат студентите на МИТ факултет за Менаџмент и МИТ факултет за Информациски технологии дека :
  • Колоквиумската недела ќе биде од: 26 Мај до 02 Јуни 2008 год.,
  • Пријавувањето на испитите во Јунската испитна сесија ќе биде од 02 Јуни 2008 до 10 Јуни 2008,
  • Јунската исписна сесија ќе биде од 16 Јуни 2008 до 30 Јуни 2008 год.