Новости и Соопштенија

Известување за практичната обука во НЛБ Тутунска Банка

 
 
Picture of Admin User
Известување за практичната обука во НЛБ Тутунска Банка
by Admin User - Thursday, 30 July 2009, 9:15 AM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти на МИТ Универзитет да си ги проверуваат редовно mail - овите и да одговараат на телефонските повици бидејќи НЛБ Тутунска Банка пооделно ќе го контактира секој студент за отпочнување со практичната обука.
Студентите ќе бидат препратени во експозитурите на банката во местото на живеење, за да ја обават својата практична обука.

Ректор на МИТ Универзитет
Билјана Перчинкова