Новости и Соопштенија

Распоред на испити во октомвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испити во октомвриска испитна сесија
by Admin User - Thursday, 9 October 2008, 8:53 AM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да ги проследите распоредите на испити во текот на октомвриската испитна сесија на МИТ Факултетите за менаџмент и информациски технологии. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 13.10.2008 до 30.10.2008.

Распоред на испити на МИТ Факултетот за менаџмент
Распоред на испити на МИТ Факултетот за информациски технологии

Наставниот кадар на двата факултета ви посакува успешна сесија.