Новости и Соопштенија

Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Friday, 22 May 2015, 2:31 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во петок, 26.05.2015 година, со почеток во 11:00 часот, во предавална 1 ќе се одржи експертско предавање од проф. д-р Стојан Беличовски, Факултет за земјоделски науки и храна при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, на тема „Технологија на производство на месо“.
Предавањето е отворено за сите заинтересирани, а задолжително за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси, насока Безбедност на храна.

Со почит,
Факултет за менаџмент на еколошки ресурси