Новости и Соопштенија

Распоред за јунска испитна сесија 2022/2023-Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за јунска испитна сесија 2022/2023-Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Sunday, 11 June 2023, 1:16 PM
 

Почитувани студенти,

Во прилог е распоредот за полагање во јунска испитна сесија во академската 2022/2023 на Факултет за психологија.

Со почит,

МИТ Универзитет