Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела во зимскиот семестар во академскатаа 2014/2015 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела во зимскиот семестар во академскатаа 2014/2015 година
by Admin User - Thursday, 8 January 2015, 12:10 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела (12.01. - 16.01.2015 г.) во зимскиот семестар во академската 2014/2015 година е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет