Новости и Соопштенија

Студентска екскурзија во Пешна

 
 
Picture of Admin User
Студентска екскурзија во Пешна
by Admin User - Wednesday, 12 May 2010, 3:08 PM
 
Почитувани колеги,

Сите заинтересирани студенти кои саакат да одат на еднодневна екскурзија во Пешна, Македонски Брод, со посета на пештерата Пешна - каде што ќе си организирате пикник, манастирот Св. Богородица Пречиста, Беличка Река и нејзините убавини, да се пријават во студентската служба најдоцна до понеделник, 17.05.2010 година, до 12:00 часот, за да се знае конечната бројка поради обезбедување превоз.

Екскурзијата ќе се одржи во среда, 19.05.2010 год.

Цената на превозот зависи од бројот на пријавени студенти.
Студентска иницијатива на МИТ Универзитет