Новости и Соопштенија

Известување за студентите на Факултетот за архитектура

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за студентите на Факултетот за архитектура
од Невена Цонева - понеделник, мај 7 2018, 12:20
 

Почитувани студенти,

Во среда на 09.05.2018 година, МИТ Факултетот за архитектура организира еднодневна наставна екскурзија за студентите од прва, втора и трета година на Факултетот за архитектура. Студентите ќе имаат можност да ја посетат Кристалната Пештера во Дебар, фабриката „КНАУФ“ и манастирот Св.Јован Бигорски. Зборно место на поаѓање е паркингот пред МИТ Универзитет во населба Аеродром во 07 часот.

Присуството е задолжително!