Новости и Соопштенија

Известување за апсолвентска вечера

 
 
Picture of Admin User
Известување за апсолвентска вечера
by Admin User - Tuesday, 25 May 2010, 12:59 PM
 
Почитувани редовни и вонредни апсолвенти,

Во четврток, 27.05.2010година , ќе се одржи апсолвентска вечера во ресторантот 2 Златника (кај с.дом Кузман) .

Сите кои сакаат да присуствуваат може да купат карта во самиот ресторант по цена од 1000 денари.

Студентска организација на МИТ Универзитет