Новости и Соопштенија

Известување за гостинско предавање на Факултет за безбедносни науки

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за гостинско предавање на Факултет за безбедносни науки
by Невена Цонева - Sunday, 11 March 2018, 10:06 AM
 

Почитувани,

На ден 12.03.2018 година, во 11.00 часот, во Амфитеатар 1 при МИТ Универзитет (објект Сити Галери, Плоштад Македонија), ќе гостува  м-р Весна Блажевска од Невладината организација - АРМАИТА, на тема „Хуманиот пристап спрема човекот не ја избира професијата“.

Присуството на сите студенти од Факултетот за безбедносни науки е задолжително, а добредојдени се студентите и наставно-соработничкиот кадар од сите факултети.

Факултет за безбедносни науки