Новости и Соопштенија

Распоред на часови за летен семестар учебна 2022/23 година-Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на часови за летен семестар учебна 2022/23 година-Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Monday, 6 February 2023, 3:24 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоредот на часови за летен семестар учебна 2022/23 година на Факултет за психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет