Новости и Соопштенија

Студентска забава

 
 
Picture of Admin User
Студентска забава
by Admin User - Wednesday, 23 February 2011, 10:01 AM
 
Почитувани колеги,

Овој петок, 25.02.2011 г., во кафе Virus (наспроти King Burger) посебно доживување и означување на новиот семестар, со промотивни цени на сите пијалоци.
За присутните гости и студенти на МИТ Универзитет следуваат гратиси за во Hard Rock.

Пријатна забава и дружење со студентите на МИТ Универзитет