Новости и Соопштенија

Распоред за мартовска испитна сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за мартовска испитна сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 27 March 2023, 2:41 PM
 

Почитувани,


Во прилог е распоредот за мартовска испитна сесија, во академската 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет