Новости и Соопштенија

Факултет за психологија - Распоред за зимски семестар

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија - Распоред за зимски семестар
by Атанас Иваноски - Tuesday, 15 October 2019, 11:57 AM
 

Распоред за предавањата и вежбите во зимскиот семестар за академската 2019/2020 година.

Ви посакуваме успешна година!