Новости и Соопштенија

AКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР 2020/2021 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
AКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР 2020/2021 ГОДИНА
by Елеонора А. - Tuesday, 10 November 2020, 3:10 PM
 


Почитувани сутуденти,

Сите информации поврзани со испитните сесии, колоквиумските недели, упис/заверка на семестри и неработни денови можете да ги превземете ОВДЕ.


Со почит,

МИТ Универзитет