Новости и Соопштенија

Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар
by Драгица Трајковска - Wednesday, 26 October 2022, 4:35 PM
 

Почитувани студенти,


                 Ве информираме дека пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се спроведе во период од 31.10.2022 – 04.11.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

                 Првата колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се одржи во период од 14.11.2022 – 18.11.2022 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

                  Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на колоквиумската недела.


Со почит,

МИТ Универзитет