Новости и Соопштенија

Распоред ПНМОД

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Распоред ПНМОД
by Дарко Данилоски - Monday, 4 November 2019, 10:17 AM
 

Почитувани студенти во прилог е корегиран распоред за факултетот за Правни науки, меѓународни односи и дипломатија.