Новости и Соопштенија

Термин за испит по предметот Програмирање 2, Теорија на системи или Компјутерски поддржани комуникации

 
 
Picture of Јасна Таневска
Термин за испит по предметот Програмирање 2, Теорија на системи или Компјутерски поддржани комуникации
by Јасна Таневска - Monday, 21 December 2009, 1:50 PM
 
Почитувани,

Се замолуваат студентите кои пријавиле испит по предметот Програмирање 2, Теорија на системи или Компјутерски поддржани комуникации во декемврискиот испитен рок, да испратат e-mail на jasna.tanevska at mit.edu.mk со цел да се договори конкретен термин за полагање.

Со почит,
Јасна Таневска