Новости и Соопштенија

Упатство за користење на МИТ Moodle

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Упатство за користење на МИТ Moodle
by Кристијан Такашманов - Sunday, 30 March 2008, 3:38 PM
 
Во прилог ќе го најдете упатството за користење на Moodle системот во Flash видео формат. За да го проследите потребно е да имате инсталирано Flash (кој можете да го најдете тука).

Упатство за користење на МИТ Moodle