Новости и Соопштенија

Електронски сметки

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
Електронски сметки
by Арменд Салиу - (admin) - Wednesday, 24 October 2018, 9:47 AM
 

Почитувани бруцоши,

Сите што сеуште немате сметка на електронскиот систем на МИТ Универзитет ве молиме тоа да го сторите во најбрз можен рок за да имате пристап на истиот.

Доколку имате оставено е-адреса, корисничките имиња и лозинки ви се испратени преку е-пошта. Секој може да ја подигне и испечатената верзија со податоците за пристап на електронскиот систем на МИТ Универзитет од првата канацаларија во управната зграда на МИТ Универзитет - објект Аеродром. Лице за контакт Дарко Данилоски.

Со почит,

  Систем администратор  
  Арменд Салиу
  armend.saliu@mit.edu.mk
  +389 70 398 558