Новости и Соопштенија

Известување за првиот колоквиум по француски јазик

 
 
Picture of Admin User
Известување за првиот колоквиум по француски јазик
by Admin User - Tuesday, 12 April 2011, 11:28 AM
 
Почитувани студенти, Ве известуваме дека колоквиумот по француски јазик ке се одржи во четврток, 14.04.2011г., со почеток во 17:00. МИТ Универзитет